COM D’IMPORTANT ÉS EL QUE MENGEM?

Com d’important és el que mengem i com ho fem? Ens fixem en l’etiquetat dels productes o sols amb l’envoltori bonic i cridaner?
A la classe de 4t de Primària hem tingut la necessitat d’analitzar el que mengem, sobretot a l’hora de l’esmorzar, i comprovar els vertaders ingredients i quantitats de sucre que ingerim.
Ens quedàrem asombrats quan investigàrem els terrons de sucre de cada aliment que solem portar per esmorzar o que berenem. Buscàrem opcions més saludables però necessitàrem l’ajuda d’una experta, una nutricionista experimentada i que ens ajudara a analitzar i reflexionar sobre la nostra alimentació. Així que convidarem a Paula March, nutricionista en Neuro RHB Vithas Aguas Vivas i en la Clínica Tecma, que amb el suport d’una presentació digital ens va explicar com afecta al nostre organisme l’alimentació i ens va ensenyar la importància de saber llegir adequadament i de manera crítica els ingredients de cada producte al seu etiquetat.
A més de tot açò, ens va donar idees molt vistoses per alimentar-nos de manera saludable i divertida, i calculàrem el nostre IMC.
Per a finalitzar aquesta activitat i mostrar un compromís per la nostra part, hem confeccionat junt a Paula un quadrant amb diferents tipus d’esmorzars i opcions saludables i nutritius. A més a més, ens compartirà unes receptes de brioixeria per fer a casa i poder gaudir de dolços molt temptadors i sense ser processats.
Gràcies per haver compartit aquesta sessió amb nosaltres, ensenyar-nos tant i esperem tornar a vore’t i ensenyar-te els canvis que hem introduït en l’alimentació diària.
Continuem treballant i aprenent amb els millors!